Large sign 550 Spoers

Hvem, hvor, hvad?

Vi får mange henvendelser hver dag og vi svarer gerne på dem alle. Nedenfor har vi lavet en liste med svar på de oftest stillede spørgsmål og som er en god idé at kigge på inden du sender os en e-mail: pla@p1management.dk
Det er vigtig for os, at alle besøgende får en positiv oplevelse uanset alder. Vores personale sørger for at du får en ordentlig betjening og vi svarer gerne på de spørgsmål som måtte opstå i forbindelse med Supercar Day.
Supercar Day vokser hvert år i antal af besøgende og biler. Vi arbejder ud fra et ”experience concept” som skal gøre Supercar day til en biludstilling i bevægelse.
Der vil være underholdning hele dagen og action på banen fra start til slut. Som en del af oplevelsen gør vi det muligt for publikum selv at komme ud på banen og prøve at sidde bag rattet i en af superbilerne. Biler skal ses og høres!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er adressen?

Sjællandsringen – Abildgårdsvej 17, 4000 Roskilde

Hvad koster en billet?

En Basis billet koster 200,- (inkl. gebyr) i forsalg og 250,- i døren. Det er en god idé at købe sin billet i forsalg da antallet af billetter er begrænset. VIP Sølv og Guld kan bestilles via e-mail: pla@p1management.dk

Må man selv medbringe mad og drikke?

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke. Der vil være masser af god mad som kan købes i de forskellige food trucks i spise området. Øl, vand og vin kan også købes på området.

Hvad koster det selv at prøve en superbil?

Prisen for en tur bag rettet er 2.500,- for fire fantastiske omgang. Der er oplevelse for livet som bare skal prøves!

Kan man booke en tur på forhånd?

Det er ikke muligt at book en tur på forhånd. Det er først til mølle princippet og det er derfor en god idé komme tideligt til showet. En VIP Guld billet garanterer dig dog en tur påforhånd.

Hvordan er parkeringsmulighederne?

Der vil blive ræft om p-pladserne på dagen så kom i god tid.

Hvornår starter arrangementet?

Arrangementet  starter kl. 10.00 og slutter kl. 17.00

Er det gratis for børn?

Børn under 15 år kommer selvfølgelig gratis ind.