Partners list 2017

Supercar Day er en biludstilling i bevægelse. Der vil være underholdning hele dagen og action på banen fra start til slut.

Supercar Day er en biludstilling i bevægelse. Der vil være underholdning hele dagen og action på banen fra start til slut. En racerbane er en superbils rette element og det vil man som besøgende ikke være i tvivl om efter Supercar Day. Der vil være en lang række af udstillere fra mange af de store superbil-brands. Mad og drikke kan selvfølgelig også købes til showet. Kort og godt går Supercar Day ud på at give hele familien en god og underholdende dag i motorsportens navn og en mulighed for at opleve superbilerne helt tæt på.

Subscribe

Gør dagen til et uforglemmelig minde.
Køb en tur bag rattet
af en superbil!

Vores koncept.
Biler skal opleves på en racerbane.

Supercar Day præsenterer et bredt udvalg af superbiler og racerbiler fra bl.a. Le Mans og Formel 1,  fra 1960erne og frem til i dag.
Idéen og konceptet med Supercar Day er at give publikum muligheden for at se en masse fantastiske superbiler helt tæt på. Samtidig skal de også opleve bilerne i action hvor de hører hjemme – på en racerbane. Du har endda muligheden for selv at komme ud på banen og prøve at sidde bag rattet i en af superbilerne.

VIP firmapakker som indeholder mad og drikke og placering i first row.

VIP firmapakkerne er en super netværksmulighed for nye og eksisterende kunder. Er din virksomhed interesseret i en VIP pakke så kontakt os på tlf: 40 600 691 eller send en e-mail til pla@p1management.dk. Pakkerne kan sammensættes efter jeres ønsker.

Sign up til at være den første der
får nyt omkring Supercar Day 2017

Supercar day nyheder